Dhow Inn Zanzibar

Dhow Inn Zanzibar is een modern hotel dat wat kleiner is dan de resorts die er ook op Zanzibar liggen. Dit hotel is erg geschikt voor kitesurfers maar ook voor koppels beleven hier een geweldige vakantie. Het hotel ligt op 100m van het strand maar heeft ook drie heerlijke zwembaden.

Binnen 10 minuten zit je in het centrum van Paje waar je via het strand naar toe kan lopen (1km). Hierdoor is dit een rustig gelegen hotel die van alle gemakken is voorzien.

Prijzen & info Dhow Inn Zanzibar >>

Beach Club Dhow Inn Zanzibar

Restaurants en bars in Dhow Inn Zanzibar

Dit hotel biedt twee heerlijke restaurants met een internationale en een lokale/grill keuken. Daarnaast heb je een loungebar en een gewoon cafe/bar. In de loungebar en het cafe is er beschikking over Wifi. Naast de bar is er natuurlijk ook de gelegenheid om de winkeltjes te bezoeken.

Strand en zwembaden bij Dhow Inn Zanzibar

strand Dhow Inn Zanzibar

De 3 zwembaden bieden de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen en genieten van jouw vakantie. Het strand ligt op 100m van het hotel waar je heerlijk kan zonnen. Naast het zonnen is dit hotel ook erg populair onder kitesurfers die vanaf het strand direct kunnen beginnen met surfen.

Zwembad Dhow Inn Zanzibar

Faciliteiten in Dhow Inn Zanzibar

Het wellness center in Dhow Inn is een heerlijke plek om te genieten en even te genieten. Tegen betaling is het mogelijk om in het wellness center een massage te boeken.

Op het strand is er een mogelijkheid om beachvolleybal te spelen. Sporten als voetbal, volleybal en tafeltennis behoren ook tot de mogelijkheden. Tegen betaling is het mogelijk om te biljarten en te duiken.

Verzorging

Het is mogelijk om dit hotel te boeken op halfpension of volpension.

Goed om te weten

De kitesurfers zijn actief vanaf december t/m maart en juli tot september. Aan het strand zijn verschillende restaurants die niet bij het hotel horen maar tussen het hotel en het strand liggen. Op het strand is een Beach Club aanwezig die onder deel is van Dhow Inn Zanzibar.

Kitesurfers Dhow Inn Zanzibar

Bekijk de prijzen en boek direct bij TUI

Prijzen en info Dhow Inn Zanzibar

Lees ook

Plaats een reactie